Østerild Visitors and Operation Center / Cubo Arkitekter

Østerild Visitors and Operation Center / Cubo Arkitekter

In 2016, Cubo won the architectural competition for a new Visitors and National Test Center for the world’s largest wind turbines placed on land. A Center that communicates the research and technology of the windmills to the public, while the wind turbine industry in collaboration with DTU and other research institutions carry out research, development and tests of prototype wind turbines and new wind turbine technology.

Designed by

Arkitekturpris til Vonsild Sognehus | Cubo

Vonsild nye Sognehus samler moderne og klassiske elementer i det historiske kirkemiljø i Vonsild. Projektet er netop blevet tildelt Kolding Kommunes Arkitekturpris for “en smuk og enkel arkitektur, der elegant bidrager til en ny sammenhæng omkring Vonsild Kirke”. Sognehuset ligger i umiddelbar tilknytning til C.F. Hansens klassicistiske kirke fra 1824.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.